Hoitosopimus

Ennen kissan tuomista kissahoitolaan voit tulostaa ja täyttää hoitosopimuksen. Lomakkeen voi täyttää myös paikan päällä, mutta tutustuthan sopimukseen silti huolella etukäteen.

Kissan rokotukset tarkastetaan, ja niiden on oltava voimassa. Vaadittavat rokotukset ovat kissarutto ja kissanuha. Kissalla ei saa olla tarttuvaa tautia.

Hoitolan puolesta on kuivaruoka jonka merkki vaihtelee ( yleensä viljaton). Jos kissallasi on ruokinnan suhteen erityistarpeita tuo oma ruoka mukana. Hyvä olisi varata sellaista ruokaa mukaan joka varmasti maittaa koska kissa saattaa olla huono syömään parina ensimmäisenä vuorokautena. Meillä on käytettävissä jääkaappi ja pakastin. 

Jos kissallasi tarvitsee erityishoitoa (esim. lääkitys) niistä sovitaan erikseen ja maksu määräytyy erityshoidon mukaan.

 

Huomioithan, että kissan tuonti- ja hakuaika on sovittava erikseen 14 vuorokautta ennen hoitojakson alkua. Sovittua tuonti- ja hakuaikaa on noudatettava, sillä Kissahoitolamme henkilökunta voi olla kiinni muissa töissä. Hinnastomme sivuilla lisää tietoa tuonti- ja hakuajoista.